вторник, 25. септември 2018. Вести денес: 108
home Твитови

Ова што го слават СДСМ со жива музика за автопатот е исто како да славиш…

Ова што го слават СДСМ со жива музика за автопатот е исто како да славиш…

Ова што го слават СДСМ со жива музика за автопатот е исто како да славиш што жена ти родила а ти не си таткото.