сабота, 8. август 2020. Вести денес: 0
home Твитови

Од Киро на Стево

Од Киро на Стево

1. Киро Глигоров:
“Македонија е сѐ што имаме.”

2. Борис Трајковски:
“Сите заедно споделуваме една единствена судбина наречена Македонија.”

3. Бранко Црвенковски:
“Името на мојата држава е и ќе биде Република Македонија.”

4. Ѓорге Иванов:
“Да си ја сакаме, да си ја почитуваме и да си ја чуваме Република Македонија.”

5. Стево Пендаровски:
“Да не сум претседател и јас би се иселил од Северна Македонија.”

@Erik Kejten

Коронавирус