сабота, 6. јуни 2020. Вести денес: 82
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Од блескава економија и лидер во регионот, до клиничка смрт!

Од блескава економија и лидер во регионот, до клиничка смрт!

Коронавирус