понеделник, 23. ноември 2020. Вести денес: 96
home Твитови

„Нека објасни Заев зошто тој може да каже “Македонски фудбал”, а не може да пишува “Македонски народен театар”“

„Нека објасни Заев зошто тој може да каже “Македонски фудбал”, а не може да пишува “Македонски народен театар”“

Коронавирус