среда, 8. декември 2021. Вести денес: 41
home Твитови

„На Македонците им го негираат името, нацијата, јазикот, а тие се пласираат на ЕУРО како мултиетничка екипа. Цареви“

„На Македонците им го негираат името, нацијата, јазикот, а тие се пласираат на ЕУРО како мултиетничка екипа. Цареви“

Значи на Македонците им го негираат името, нацијата, јазикот, знамето, а тие единствени од сите соседи се пласираат на ЕУРО и тоа како мултиетничка екипа. Какви цареви! Секоја чест

Коронавирус