петок, 7. октомври 2022. Вести денес: 8
home Твитови

На ден со 50 мртви нашиве се возат со хеликоптерче, во Нов Зеланд за 0 починати се добива отказ

На ден со 50 мртви нашиве се возат со хеликоптерче, во Нов Зеланд за 0 починати се добива отказ

Mинистерот на Нов Зеланд доби отказ зашо бил со семејството на празна плажа при 0 починати и заразени со месеци. На ден со 50 мртви нашиве се возат со хеликоптерче.

Коронавирус