понеделник, 6. февруари 2023. Вести денес: 51
home Твитови

Моментот кога збори за Скопје, па му текна дека гласа во Струмица

Моментот кога збори за Скопје, па му текна дека гласа во Струмица

моментот кога збори за Скопје, па му текна дека гласа во Струмица

Друже, ај глеј си Муртино, остај скопјани сами да одлучат