сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 0
home Твитови

Министерство за надворешни работи, ќе пише нешто на провокација на Еди Рама или стандард ќе си се посмееме

Министерство за надворешни работи, ќе пише нешто на провокација на Еди Рама или стандард ќе си се посмееме

Министерство за надворешни работи, ќе пише нешто на провокација на Еди Рама или стандард ќе си се посмееме…

Коронавирус