недела, 20. јуни 2021. Вести денес: 99
home Твитови

Министерот не носел маска на операција- е добро де, сите знаат дека вирусот напаѓа после 10 навечер

Министерот не носел маска на операција- е добро де, сите знаат дека вирусот напаѓа после 10 навечер

Министерот не носел маска на операција… е добро де, сите знаат дека вирусот напаѓа после 10 саат навечер.

ЕУРО 2020

Македонија