вторник, 22. септември 2020. Вести денес: 78
home Твитови

Маск се надева дека до 2024 година ќе стигне до Марс, ние се надеваме дека до 2030 ќе имаме воз до аеродром

Маск се надева дека до 2024 година ќе стигне до Марс, ние се надеваме дека до 2030 ќе имаме воз до аеродром

Маск се надева дека до 2024 година ќе стигне до Марс, ние се надеваме дека до 2030 ќе имаме воз до аеродром.

 

Коронавирус