понеделник, 20. мај 2019. Вести денес: 101
home Твитови

Македонски парадокс

Македонски парадокс

Македонски парадокс: Владата ги охрабрува граѓаните дека преговорите не се во криза и дека наскоро ќе си го смениме името.