сабота, 5. декември 2020. Вести денес: 76
home Твитови

Македонија со 0% раст на БДП е „пред портите на рајот“

Македонија со 0% раст на БДП е „пред портите на рајот“

GDP growth 2018-Q1:
#Serbia 4,6%
#Slovenia 4,6%
#Bulgaria 3,5%
#Croatia 2,5%
#Greece 2,3%
#Macedonia 0,1% (пред портите на рајот)

Коронавирус