петок, 20. мај 2022. Вести денес: 152
home Твитови

Љубе Бошкоски и Кратовалиев од СДСМ исвиркани од народот на Мечкин Камен

Љубе Бошкоски и Кратовалиев од СДСМ исвиркани од народот на Мечкин Камен

Брат Љубе, свечено дочекан во Крушево, стои во објавата на Твитер.

Коронавирус