недела, 17. февруари 2019. Вести денес: 0
home Твитови

КУМАНОВО 2018 ГОДИНА- градоначалникот вика во ЕУ ќе сме влегувале (ФОТО)

КУМАНОВО 2018 ГОДИНА- градоначалникот вика во ЕУ ќе сме влегувале (ФОТО)

Куманово, 2018 г. Градоначалникот вика у ЕУ ќе сме влегувале. Ок.