вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 0
home Твитови

Костадинов: Чуму ни е идентитет ако немаш ЕУ, Заев: Ако немаме идентитет, чуму ни е членство (ВИДЕО)

Костадинов: Чуму ни е идентитет ако немаш ЕУ, Заев: Ако немаме идентитет, чуму ни е членство (ВИДЕО)

Шизофренија левел Космос ‼️
Штто мислите, кој е помрднат од овие двајца 🤡🤡?
Дали е
@kostadinkosta1
или
@Zoran_Zaev
?
– Коки ” ЧУМУ НИ Е ИДЕНТИТЕТОТ АКО НЕМАШ ЕУ”
– Црпе ” АКО НЕМАМЕ СВОЈ ИДЕНТИТЕТ, ЧУМУ НИ Е ЧЛЕНСТВО ВО ЕУ И ВО МАРС”
Ама Мицкоски е крив! 😃😃😃
ГреФчиња 🤣

Коронавирус