недела, 5. април 2020. Вести денес: 103
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Колку Тамари ќе беа спасени со 5.756.098 евра потрошени за кетеринг во Државен архив?

Колку Тамари ќе беа спасени со 5.756.098 евра потрошени за кетеринг во Државен архив?

Колку Тамари ќе беа спасени со 5.756.098 евра потрошени за кетеринг во Државен архив?

Коронавирус