вторник, 6. јуни 2023. Вести денес: 152
home Твитови

Колку смешно сега звучи „НЕМА ПРАВДА НЕМА МИР“

Колку смешно сега звучи „НЕМА ПРАВДА НЕМА МИР“

Четворица од обвинетите за убиството во Мала Речица кај седиштето на ДУИ се осудени на 4 месеци затвор!!
Колку само СМЕШНО звучи сега она НЕМА ПРАВДА НЕМА МИР!!