четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 160
home Твитови

„Кој век сме, уште со дрва да се расправаме?“

„Кој век сме, уште со дрва да се расправаме?“

Абе сами ви кажуваат и сами си се смеат…
Ова е Азербрџан или?!💥🚨🚨🚨🚨🚨🆘🆘

Коронавирус