понеделник, 20. мај 2019. Вести денес: 101
home Твитови

Kога политичари зборуваат за себе во трето лице (ВИДЕО)

Kога политичари зборуваат за себе во трето лице (ВИДЕО)

Секогаш ми е симпатично кога политичари зборуваат за себе во трето лице.