понеделник, 16. мај 2022. Вести денес: 152
home Твитови

Кога го слушам Зоки се чувствувам надреално

Кога го слушам Зоки се чувствувам надреално

„Кога го слушам Зоки се чувствувам надреално, супериорно, како да живеам во Шведска. Гасам телевизор не било така…“

Коронавирус