недела, 7. јуни 2020. Вести денес: 1
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Клиниката за кожни болести да се преименува во Клиника за можни болести

Клиниката за кожни болести да се преименува во Клиника за можни болести

Јас предлагам Клиника за кожни болести да се преименува во Клиника за можни болести

Коронавирус