понеделник, 25. јануари 2021. Вести денес: 111
home Твитови

„Јас сум Зоран Заев од село Муртино, некои ме викаат Зајче” – Зоран Заев, премиер

„Јас сум Зоран Заев од село Муртино, некои ме викаат Зајче” – Зоран Заев, премиер

„Јас сум Зоран Заев од село Муртино, некои ме викаат Зајче” – Зоран Заев, премиер

Коронавирус