понеделник, 17. јануари 2022. Вести денес: 156
home Твитови

ИСТО КАКО ДА ЈА НЕМА: Не само авионите за комарци, цела влада е нечујна

ИСТО КАКО ДА ЈА НЕМА: Не само авионите за комарци, цела влада е нечујна

Не само авионите за комарци, цела е нечујна. Исто ко да ја нема.

Коронавирус