вторник, 3. август 2021. Вести денес: 163
home Твитови

Искача премиер на прес со раката на срце и пред нацијата и се обраќа и извинува на Грција оти рекол македонска, врв на лудило

Искача премиер на прес со раката на срце и пред нацијата и се обраќа и извинува на Грција оти рекол македонска, врв на лудило

Искача премиер на прес со раката на срце и пред нацијата и се обраќа и извинува на Грција оти рекол македонска. Врв на лудило.

Коронавирус