недела, 25. октомври 2020. Вести денес: 0
home Твитови

Имаме ли ние ДНО?

Имаме ли ние ДНО?

Домот за деца без родители “25-ти Мај” е ЦЕНТАР ЗА РЕГРУТАЦИЈА НА ПРОСТИТУЦИЈА и злоупотреба на деца, место каде што едно дете може да биде злоупотребувано и силувано 9 пати и никој да не превземе одговорност. Имаме ли ние ДНО?

Коронавирус