четврток, 3. декември 2020. Вести денес: 180
home Твитови

Господине премиер, што ќе кажете за победата на Јанша?

Господине премиер, што ќе кажете за победата на Јанша?

-Господине премиер Зоран, што ќе кажете за победата на Јанша? -Не знам тоа јас, нека му ја мисли Словачка.

Коронавирус