недела, 4. декември 2022. Вести денес: 80
home Твитови

Господине пасошот ви е истечен – Не се јави Оливер?

Господине пасошот ви е истечен – Не се јави Оливер?

Слетуваш во Њујорк

– Господине пасошот ви е истечен.
– Не се јави Оливер?

Коронавирус