понеделник, 3. август 2020. Вести денес: 91
home Твитови

Ги враќаме парите на граѓаните, ете му вративме 1.051.431 ден. на Грчев

Ги враќаме парите на граѓаните, ете му вративме 1.051.431 ден. на Грчев

Ги враќаме парите на граѓаните, ете му вративме 1.051.431 ден. на Грчев. #ОдНашиПари

Коронавирус