петок, 7. октомври 2022. Вести денес: 6
home Твитови

Германија 80 милиони жители- 56 починати, Македонија 2 милиони жители- 50 починати- вредеше ли?

Германија 80 милиони жители- 56 починати, Македонија 2 милиони жители- 50 починати- вредеше ли?

Германија 80 милиони жители – 56 починати
Македонија 2 милиони жители – 50 починати

Вредеше ли за провизии и геостратешко улизавање? #Гробари

Коронавирус