недела, 4. јуни 2023. Вести денес: 73
home Твитови

ФОТО: Народните избраници скриени зад полицијата од народот, па има ли поголема иронија?

ФОТО: Народните избраници скриени зад полицијата од народот, па има ли поголема иронија?

Народните избраници скриени зад полицијата од #народот, па има ли поголема иронија, да се плашиш од што те избрал!
Слика 1: Домот на #ХариЛоквенец
Слика 2: Домот на #КетиСмилеска

#ПрилепГрадХерој #Прилеп