среда, 28. септември 2022. Вести денес: 153
home Твитови

ФОТО: Ќе ги гушка ли некој овие дрва? Или ова се дрва терористи

ФОТО: Ќе ги гушка ли некој овие дрва? Или ова се дрва терористи

Ќе ги гушка ли некој овие дрва? Или ова се дрва терористи.

Коронавирус