петок, 24. јуни 2022. Вести денес: 124
home Твитови

Филипче почна да лаже повеќе и од Зоран Заев

Филипче почна да лаже повеќе и од  Зоран Заев

Братми
@VFilipche
почна да лаже повеќе и од
@Zoran_Zaev
.
– 22.12.2020: Бугарската влада има нарачано СОСЕМ ДОВОЛНА КОЛИЧИНА ВАКЦИНИ и за нас!!!
– 14.01.2021: Проблемот со Бугарија е во КОЛИЧИНАТА НА ВАКЦИНИ !!!

Коронавирус