вторник, 26. јануари 2021. Вести денес: 165
home Твитови

Филипче не влегол низ главниот влез на Клиничка болница во Штип и избегал од соочување со суровата реалност за масакрот кој им се случува на пациентите

Филипче не влегол низ главниот влез на Клиничка болница во Штип и избегал од соочување со суровата реалност за масакрот кој им се случува на пациентите

Министерот @VFilipche не влегол низ главниот влез на Клиничка болница во Штип и избегал од соочување со суровата реалност за масакрот кој им се случува на пациентите.

#COVID19

Коронавирус