четврток, 17. октомври 2019. Вести денес: 0
home Твитови

ФЕЈК

ФЕЈК

Фејк премиер, со фејк претс на собрание, организираа фејк референдум со фејк прашање, фејк датум за преговори, лупнаа фејк име на државава со фејк консензус во собрание кое го обезбедија со фејк СЈО на кое му предал фејк прислушкувани разговори. Сега ќе носи закон за ..