четврток, 3. декември 2020. Вести денес: 193
home Твитови

Факти за договорот- НОВ ИДЕНТИТЕТ

Факти за договорот- НОВ ИДЕНТИТЕТ

Со новиот договор немаш веќе Македонци, туку имаш граѓани на Република Северна Македонија и тоа во никој случај не е јакнење на идентитет, туку е нов идентитет.

Коронавирус