понеделник, 12. април 2021. Вести денес: 99
home Твитови

Еве на што се должи лажниот раст на просечната плата

Еве на што се должи лажниот раст на просечната плата

Јас имам плата 18.000, Симе 19.000 а Зоки 50.000 ден. Просек 29.000 . Јас останав без работа, Симе овој месец зема 16,000 а Зоки 50.000 ден. Просек 32.000 ден. Ете на што се должи растот на плати секој месец.

Коронавирус