петок, 30. јули 2021. Вести денес: 156
home Твитови

Ех, шарени, шарени! И шути и рогати, да ве извози еден морон и мајка да ви расплаче…

Ех, шарени, шарени! И шути и рогати, да ве извози еден морон и мајка да ви расплаче…

Ех, шарени, шарени! И шути и рогати, да ве извози еден морон и мајка да ви расплаче, па уште и маички на друга будалетинка носевте на гради, им се обраќа професорката Билјана Ванковска на припадниците на т.н. Шарена револуција, кои лидерот на СДСМ и експремиер Зоран Заев во најновата „бомба“ ги стави во категоријата „и шуто, и рогато“.

 

Коронавирус