среда, 2. декември 2020. Вести денес: 54
home Твитови

Дур вие уживате под клима, Бошкоски бара странски инвеститори по жешково

Дур вие уживате под клима, Бошкоски бара странски инвеститори по жешково

Дур вие уживате и се ладите под клима, Љубе Бошковски иде по жешково и бара странски инвеститори.

Коронавирус