петок, 5. јуни 2020. Вести денес: 53
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Добивме датум за финале!!!

Добивме датум за финале!!!

Ој @HCVardar Македонски
Каде Вардар ♠️♥️ поминуваш
среќа, радост донесуваш
Од извора дур до Солуна
ти ја красиш Македонија
•••
Добивме датум за финалееее

Коронавирус