вторник, 28. септември 2021. Вести денес: 0
home Твитови

Денешните изјави на Заев се најава дека е веќе свесен дека кај Македонците има еден голем, сочен Компир

Денешните изјави на Заев се најава дека е веќе свесен дека кај Македонците има еден голем, сочен Компир

Денешните изјави на Заев се најава дека е веќе свесен дека кај Македонците има еден голем, сочен Компир.

Коронавирус