недела, 20. јуни 2021. Вести денес: 99
home Твитови

Денес ново задолжување од 70 милиони евра- До каде е бројчаникот? Да не зариба?

Денес ново задолжување од 70 милиони евра- До каде е бројчаникот? Да не зариба?

Денес ново задолжување од 70 милиони евра. До каде е бројчаникот? Да не зариба?

ЕУРО 2020

Македонија