недела, 9. август 2020. Вести денес: 0
home Твитови

Ден после изборите треба да се затворат границите за да не избега Јоци

Ден после изборите треба да се затворат границите за да не избега Јоци

Ден после изборите треба да се затворат границите за да не избега Јоци…

Коронавирус