понеделник, 25. мај 2020. Вести денес: 51
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Датум за отворање на кафаните не можеме да добиеме, а не па… (ФОТО ТВИТ)

Датум за отворање на кафаните не можеме да добиеме, а не па… (ФОТО ТВИТ)

Коронавирус