среда, 5. август 2020. Вести денес: 164
home Твитови

Дали братми @lj_nikolovski, додека министеруваше си купил три стана во Скопје?

Дали братми @lj_nikolovski, додека министеруваше си купил три стана во Скопје?

Дали братми @lj_nikolovski, додека министеруваше си купил три стана во Скопје?
Дали има фабриче за Пелети во Гиновце?
Дали и тој се знае со #БокиТредичи од Телевизија?
#ЧеСиЛежите! https://t.co/dkZUNjSDOp

Коронавирус