вторник, 19. јануари 2021. Вести денес: 98
home Твитови

Да смениш име, а да не добиеш датум значи дека целата политичка стратегија ти е урната

Да смениш име, а да не добиеш датум значи дека целата политичка стратегија ти е урната

Да смениш име, а да не добиеш датум значи дека целата политичка стратегија ти е урната…
Не една препорака, десет да се во една година се малку да исперат погрешна проценка…

Коронавирус