четврток, 23. септември 2021. Вести денес: 111
home Твитови

Да не се лажеме- мерка у Тетово ќе се почитува само ако е стриптизета што се вика Мерка

Да не се лажеме- мерка у Тетово ќе се почитува само ако е стриптизета што се вика Мерка

Да не се лажеме, мерка у Тетово ќе се почитува само ако е стриптизета што се вика Мерка.

Коронавирус