среда, 15. јули 2020. Вести денес: 149
ИЗБОРИ 2020

Излезност до 13 часот: 24,03 проценти во Македонија – Ова е излезноста по изборни единици

home Твитови

Да не одиме на Евровизија да купиме со парите возила за итна помош кој е ЗА?

Да не одиме на Евровизија да купиме со парите возила за итна помош кој е ЗА?