сабота, 11. јули 2020. Вести денес: 100
МЕГА БОМБА

Заев договора да паднат судски предмети, „позадински комбинациите се правени со Катица, Оливер, со Радмила“

home Твитови

Да не беше Коце, катна гаража немаше да знаете како изгледа, ама Петре ќе менувал имиња

Да не беше Коце, катна гаража немаше да знаете како изгледа, ама Петре ќе менувал имиња

Парламентарни избори 2020