вторник, 26. мај 2020. Вести денес: 0
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Твитови

Да, да ВМРО шират лажни вести, они лани објавија дека сме го добиле датумот

Да, да ВМРО шират лажни вести, они лани објавија дека сме го добиле датумот

Да, да ВМРО шират лажни вести, они лани објавија дека сме го добиле датумот.

Коронавирус