петок, 3. јули 2020. Вести денес: 87
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Што мисли Заев за Црвенковски и колку е Заев богат?

home Твитови

Да беше од Битола @Zoran_Zaev, ќе го викаа Спонтанио

Да беше од Битола @Zoran_Zaev, ќе го викаа Спонтанио

#ОнаКога “Спонтано” ќе се собереш.
Исто како што спонтано се намести Бина, Озвучување, Осветлување и спонтано се носеа Сендвич и Сокче.
Исто така, спонтано се товараше народ што би рекол @SPendarovski како стока во автобуси.
Да беше од Битола @Zoran_Zaev, ќе го викаа Спонтанио. https://t.co/loPACAi7Xh

Парламентарни избори 2020